A/C og klimaanlæg tilbud 2022

Nu er sommeren her og vi giver derfor dig et godt tilbud.

A/C og klima service til KUN 495,- inklusiv 140 gram R134a eller 80 gram 1234yf

Gør bilen klar til sommeren 

Aircondition anlæg, aircon, a/c-anlæg, semi-eller-fuldautomatisk klimaanlæg?

Er det alt sammen det samme? nej det er det ikke, men det skal vedligeholdes og servicers på samme måde, og det er vigtigt at man får serviceret sit A/C- og Klimaanlæg og gør det med jævne mellemrum (cirka hvert andet år), ellers mister den evnen til at køle, og går derfor i stykker - Få dit anlæg serviceret før det er for sent.

Hos DK's Autoservice i Herlev.

Derfor giver vi hos DK's Autoservice, dig et godt tilbud:
A/C og klima service til KUN 495,- inklusiv 140 gram R134a eller 80 gram 1234yf

Det får du:

  • Kontrol og test af A/C og klimaanlæg
  • Vakuumtest
  • Gratis opfyldning af kølemiddel *
  • Et godt tilbud på alle reparationer af A/C og klimaanlæg.
  • Den bedste service til den bedste pris.
  • Gratis Lånebil ved mekanisk reparationer.

Vores topmoderne værksted har alt det nødvendige udstyr til at udføre service på dit A/C eller Klimaanlæg

Gratis opfyldning af A/C kølemiddel
Vi har udstyr til både klima- og A/C-anlæg
Vi har moderne A/C anlæg

Hvorfor skal mit A/C og Klimaanlæg servicers  ?

Vi, her hos Dk’s Autoservice, har samlet nogle gode grunde til at få serviceret din A/C anlæg:
  • Du bevare køleevnen Dit A/C og Klimaanlæg bruger du ofte, om det er til at køle bilen ned på en varm sommerdag i Danmark eller udlandet, eller til at fjerne dug på en fugtig efterårsdag efter en tur i skoven.Dog mister dit anlæg køleevnen løbende hvis du ikke får det serviceret med jævne mellemrum, og med tiden holder det helt op med at virke.  
 
  • Du slipper for en dyr regning Hvis du ikke får serviceret eller efterset dit A/C eller Klimaanlæg, kan det løbe tør for kølemiddel, og hvis det sker kan systemet gå i stykker og dette kan koste mange tusinde kroner, en regning du kan undgå ved at få dit anlæg serviceret og efterset.
 
  • Du undgår lugtgener Hvis man ikke bruger sit A/C og Klimaanlæg korrekt kan det danne bakterier, og disse bakterier kan medføre lugtgener, dette problem kan løses ved at få efterset og renset dit anlæg, og samtidigt kan vi give dig gode råd til hvordan du undgår det i fremtiden.
 
  • Du kan blive syg af en dit A/C og Klima anlæg. Et A/C og klimaanlæg er et fugtigt miljø, og der kan derfor danne skadelige bakterier, hvis det ikke bruges korrekt, du bør derfor få det efterset og serviceret.

Vi kan håndtere alle typer A/C anlæg

Uanset om din bil bruger 1234yf eller R134a som kølemiddel, så kan vi håndtere det, og er du i tvivl om hvilket kølemiddel din bil bruger er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os.

*I kampagnen er der inkluderet hhv. 140 gram R134a eller 80 gram 1234yf alt afhængigt af hvad din bil bruger, hvis der er behov for ydeligt kølemiddel vil der komme yderlige omkostninger.

Tilbuddet gælder til og med 1/9-2022