dk-auto-logo-tlf-magnet-skilt-small_55552b50c05846e3eac0c31966a2e736

Bilbatteri - test og udskiftning

Det er vigtigt at bilen har konstant strømtilførsel, hvis dens elektronik skal fungere korrekt, specielt hvis bilen er slukket. Det betyder, at batteriet i din bil skal fungere og kunne holde på strømmen. Det er især et problem om vinteren, da kulden kan være hård for bilbatteriet. Det er derfor en rigtig god idé at teste batteriet, inden kulden for alvor sætter ind.

Vi udfører både kontrol og udskiftning af dit bilbatteri, så du kan køre vinteren sikkert i møde.

DK_s Autoservice-03388
DK_s Autoservice-03255
DK_s Autoservice-03248
Logo - forside - slider
previous arrow
next arrow

Kan et billigt bilbatteri betale sig?

Et for billigt bilbatteri kan i visse situationer vise sig at være en dårlig investering. Det sker ofte, at de meget billige mærker holder væsentligt kortere end de dyrere mærker. Garantien på billige batterier er som regel også meget ringere.

Vi hjælper dig altid gerne med at finde et godt bilbatteri, som har en rigtig god holdbarhed og som lever op til dine forventninger til den rigtige pris.

Skal vi kontrollere dit batteri?

Hvis du er usikker på, om dit batteri kan holde til vinterens kulde og slid, så kom forbi og lad os kontrollere dit batteris holdbarhed. Vi benytter os af en meget præcis batteritester. Den fortæller os, hvor godt dit batteri holder spændingen eller om det aflader.

Sådan kan du selv tjekke om dit batteri er i ordenlig stand:

  • Læg mærke til, hvordan bilen starter, når den er kold. Hvis den er lidt sløv til at starte, kan det skyldes batteriet.
  • Kig på batteriet. Hvis der er hvide skjolder eller andre tegn på utætheder, så bør dit batteri skiftes ud.

Elektronikken kan tage skade!

Hvis du i længere tid har kørt med et utæt eller dårligt batteri, kan det give fejl på bilens elektronik. Især de dele der behøver at konstant strøm kan få skader ved for lave spændinger. Derfor bør du løbende tjekke dit bilbatteris tilstand.

Hvor gammelt er dit batteri?

Hvis dit bilbatteri er over 3 år gammelt, risikerer du at komme med i vejhjælpens statistikker for udrykning. Hvis dit batteri er over 3 år gammelt, svigter det langt oftere, særligt i perioder med frost. Dette sker, fordi batteriet skal håndtere mange opgaver på en gang, som f.eks. sædevarme, varme i bagruden, viskere, varmeblæser, radio, lys mm. Hvis du kombinerer dette med mange korte køreture, hvor batteriet ikke når at blive opladt, må det simpelthen give op.

Få et tilbud på kontrol af dit batteri

Bestil et tilbud i dag.

Gratis lånebil ved mekaniske reparationer

Hos DK's Autoservice tibyder vi gratis lånebil, så du ikke skal undvære en bil i reparationsperioden.

Husk at fortælle, om du ønsker gratis lånebil, når du booker din værkstedstid.

Læs mere om gratis lånebil her.